Acasa


    C.C.A. BENEFIQ S.R.L., a fost constituită ca societate pe acţiuni în mai 2001, având in momentul de faţă un capital social de 3.000.000 RON, obiectul principal de activitate fiind vanzarea de autovehicule second hand, scutere marca Sachs Bikes şi rent-a-car.

   C.C.A. BENEFIQ S.R.L. îşi desfăşoarşă activitatea în sediul situat pe bulevardul Independenţei nr. 48. Tot aici este amenajat şi parcul auto, parc în care în momentul de faţă se găsesc aproximativ 30 autoturisme destinate vânzării. De asemenea societatea ofera servicii de intermediere şi parcare auto pentru clienţii care doresc să-şi vândă autoturismele, capacitatea parcării fiind de aproximativ 60 de autoturisme.

   Autoturismele aflate în stoc acoperă o gamă variată de preferinţe, de la autoturimele mici, la cele de teren sau autoutilitare. Contractele de colaborare permit ca în doar 7 zile să onorăm orice comandă primită pentru autoturismele second hand, piaţa de pe care se aduc autoturismele fiind in special Germania, Olanda, Luxemburg, cunoscută fiind stare foarte buna de întreţinere a autoturismelor în această zonă.


   Tot aici veţi gasi un service auto modern, utilat cu aparatură moderna. Soluţiile folosite permit intreţinerea autoturismelor în condiţii foarte bune.

   C.C.A. BENEFIQ S.R.L. este dispusa colaborarilor cu alte societati cu profil similar din ţară sau din străinătate, atat pentru activitatea de vanzari, intermedieri şi leasing auto cat şi in cazul celorlalte activitati ce urmeaza a fi demarate: spalatorie auto, magazin piese auto, fastfood şi service auto.

now in your cart
0 items
Service
Sachs
Pavaje